Notícies

Ja disposem d’un nou format de la Base de Dades i del motor de Cerca per a Qüern. Podeu, doncs, consultar en línia des d’ara les referències bibliogràfiques sobre literatura i llengua de l’Edat Mitjana i Moderna que conté (des de 2007; recordeu que les referències anteriors, entre 1993 i 2006 són en els números en paper de Qüern, accessibles també en línia en format pdf: Cerca/Anys anteriors). Tingueu en compte les instruccions per a la cerca, si convé.

Després de l’aturada en la introducció de dades, com a conseqüència del procés de reconversió, reprenem les tasques d’actualització i buidatge de referències a Qüern.

Tingueu en compte que Qüern us pot ajudar en la confecció de bibliografies (per a CV o per a articles) quan feu una selecció de referències i en demaneu l’exportació com a Bibliografia. Seria bo que féssiu una cerca pel vostre nom (Estudiós/Autor) i avaluéssiu l’exhaustivitat de les nostres dades. Si veieu que ens manquen referències vostres, és un bon moment per fer-nos-en arribar separates o exemplars o bé facilitar-nos la referència completa (tal com apareix a la nostra Base de Dades).